Coco! Μία υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων

You are currently viewing Coco! Μία υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων

Διάρκεια: 109′

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Η νέα αυτή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Pixar είναι εμπνευσμένη από τη μεξικάνικη αργία «Día de los muertos» (Ημέρα των νεκρών): Φίλοι και οικογένειες προσεύχονται και θυμούνται αναπαυμένες ψυχές και βοηθούν το πνευματικό τους ταξίδι.

Πρωταγωνιστής της είναι ο δωδεκάχρονος φιλόδοξος κιθαρίστας Miguel, που έχει ως πρότυπό του τον δημοφιλή μουσικό Ernesto de la Cruz, ο οποίος μοιάζει να καταλήγει απροσδόκητα στη χώρα των πεθαμένων ψυχών το βράδυ της εορτής. Κρίνοντας από το trailer ο Μiguel θα ξεδιπλώσει την έντονη και αστεία προσωπικότητά του.

Υπόθεση:

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz.

Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Views: 185

Αφήστε μια απάντηση