Resistance – 2020

You are currently viewing Resistance – 2020

Διεθνής συμπαραγωγή.

Το Resistance είναι μια βιογραφική δραματική ταινία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Jonathan Jakubowicz, βασισμένη στη ζωή του Marcel Marceau. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Eisenberg, Clémence Poésy, Matthias Schweighöfer, Alicia von Rittberg, Félix Moati, Géza Röhrig, Karl Markovics, Vica Kerekes, Bella Ramsey, Ed Harris και gardgar Ramírez.

Πρόκειται για την ιστορία μιας ομάδας Εβραίων Προσκόπων που συνεργάστηκαν με τη Γαλλική Αντίσταση για να σώσουν τις ζωές δέκα χιλιάδων ορφανών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Marcel Marceau, πριν γίνει ο παγκοσμίου φήμης μίμος, ήταν ο Marcel Mangel, ένας επίδοξος Εβραίος ηθοποιός που εντάχθηκε στη Γαλλική Αντίσταση για να σώσει τη ζωή χιλιάδων παιδιών ορφανών στα χέρια των Ναζί.

Ως νεαρός που μεγαλώνει στη ναζιστική Ευρώπη, ο Μάρσελ δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί στον πόλεμο. Χρησιμοποιεί την τέχνη του για να εμψυχώσει τα παιδιά και να τα σώσει από τη φρίκη του πολέμου.

Ο Jesse Eisenberg πρωταγωνιστεί σε αυτό το συναρπαστικό δράμα για μια ομάδα μικρών ηρώων που θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να ξεπεράσουν το μίσος και την καταπίεση κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Views: 31

Αφήστε μια απάντηση